18a Mostra de Teatre als Instituts: Sis contes per la Nadia

Mostra de teatre als instituts 2014 ©

Divuitena edició d’aquest projecte que s'ha convertit en una experiència de ciutat organitzada conjuntament per les direccions d'Ensenyament i Cultura de l’Ajuntament de Mataró, amb la coordinació de l’equip pedagògic de l’Aula de Teatre.

Els estudiants d’educació secundària dels instituts Miquel Biada, Damià Campeny, Alexandre Satorras, Thos i Codina, Laia l’Arquera i Puig i Cadafalch que treballen el teatre dins l'horari lectiu han treballat a partir de la dramatúrgia escrita per Núria Parera que narra la història de sis dones valentes d’una mateixa família, d’origen amazic.

La Mostra de Teatre d’enguany compta amb la col·laboració especial del centre cívic de Rocafonda a través del seu projecte Totes plegades, un espai de trobada per a dones que han arribat recentment a la ciutat. Aquestes dones, amb l’ajut de professors, han elaborat un seguit de textos que reflecteixen les seves experiències vitals i que han estat el punt de partida de Núria Parera que els ha convertit en una obra de teatre.

Organitza: Ajuntament de Mataró




Fitxa

 
18a Mostra de Teatre als Instituts: Sis contes per la Nadia
Divendres 18 de maig
19 h
Teatre Monumental
Preu: Entrada lliure amb invitació

Les entrades es posaran a la venda a partir del divendres 27 d'abril a les 09:00 h


Públic familiar