7è Tots Dansen. Vibrar el Temps

Tots dansen 2014 ©

Setena edició d’aquest projecte que té com a objectiu apropar el llenguatge del moviment i la dansa contemporània al públic jove i ser alhora una eina educativa per al professorat.

Tots Dansen és molt més que un espectacle de dansa contemporània, forma part d’un projecte en el qual treballen més de 350 estudiants d’ESO dels instituts Puig i Cadafalch, Alexandre Satorras, Thos i Codina, Damià Campeny i Laia l’Arquera que han participat d’aquesta experiència que els ha portat la dansa contemporània a les classes d’educació física.

Enguany és el coreògraf Joâo Lima l’encarregat de dissenyar l’espectacle resultant del treball a les aules liderat pels professors dels centres de secundària amb el suport de les ballarines Bàrbara Martín i Patri Mas.

La proposta que presenten porta per nom Vibrar el Temps i posa especial èmfasi en aspectes i valors per treballar en l'entorn escolar a través de la dansa i la creació escènica.

Dimecres 22 de maig
3r B i D de l’institut Alexandre Satorras, 4t C i D de l’institut Puig i Cadafalch i 4t D i E de l’institut Damià Campeny.

Dijous 23 de maig
3r A i C de l’institut Alexandre Satorras, 4t A i optativa de 3r de l’institut Thos i Codidna i 4t A i B de l’institut Laia l’Arquera.

Divendres 24 de maig
4t B de l’institut Thos i Codina, 4t A i B de l’institut Puig i Cadafalch, 4t A, B i C de l’institut Damià Campeny i 4t C de l’institut Laia l’Arquera.

Direcció coreogràfica: Joâo Lima.
Assistent de formació: Bàrbara Martín i Patri Mas.
Institut Alexandre Satorras: Maria Albert i Jose Antonio Rodríguez Vázquez amb alumnes de 3r d’ESO.
Instiut Thos i Codina: Katia Lafay amb alumnes de 4t d’ESO.
Institut Puig i Cadafalch: Montse Llopis i Àlex Ferran amb alumnes de 4t d’ESO.
Institut Damià Campeny: Berta Domingo amb alumnes de 4t d’ESO.
Institut Laia l’Arquera: Ana Belén García amb alumnes de 4t d’ESO.

Projecte participat per: Olot, Granollers, Vilanova i la Geltrú, Sant Cugat del Vallès, Manresa, Figueres, Tortosa, Reus i Mataró.

Organitza: Direcció de Cultura. Col·laboren: Mercat de les Flors i Xarxa Transversal




Fitxa

 
7è Tots Dansen. Vibrar el Temps
Teatre Monumental
22, 23 i 24 de maig a les 19 h
Preu: 5 euros

Les entrades es posaran a la venda a partir del dilluns 13 de maig a les 00:00 h