El peixet d'or

El peixet d'or Binixiflat ©

CANVI DE PROGRAMACIÓ!

Us informem que per motius aliens a la Direcció de Cultura de l'Ajuntament de Mataró s'ha produït un canvi en la programació del cicle Sortim en família pel proper diumenge 11 de novembre. L'espectacle Momó y la habitación màgica queda suspès per motius personals de la companyia, i a canvi es podrà gaudir de l’obra El peixet d’or de la companyia de teatre de titelles Binixiflat.

 

EL PEIXET D’OR

Els més menuts de la família podran gaudir d’aquesta adaptació per a titelles del popular conte rus El peixet d’or, creada per la companyia d’Arenys de Munt Binixiflat.

Coneixerem la història d’un pescador molt vell i pobre que vivia amb la seva dona en una caseta molt petita a la vora del mar. Un bon dia aquest pescador va treure de la seva xarxa un peix d’or, que a canvi de la seva llibertat li va prometre que li concediria tots els desitjos que ell i la seva dona li demanessin. Vosaltres que creieu que li demanaran al peixet d’or? Per saber-ho haureu de venir al Casal l’Aliança Mataró aquest diumenge 11 de novembre!

El peixet d’or és un conte de tipus cíclic on el protagonista haurà de repetir diverses vegades la mateixa acció màgica amb resultats ben diferents. Fins on els portaran les seves ambicions desmesurades a aquesta parella de pescadors? Un espectacle de la companyia Binixiflat per reflexionar i gaudir en família!

Organitza: Binixiflat Titelles




Fitxa

 
El peixet d'or
Diumenge 11 de novembre
12 h
Casal L'Aliança
Preu: 7 euros / Socis Aliança Mataró: 6 euros

Les entrades es posaran a la venda a partir del dilluns 5 de novembre a les 15:00 h


Públic familiar