Impulsant l'entusiasme

imatge de Victor Küppers 2014 ©

Conferència a càrrec del formador Victor Küppers, dins dels actes de celebració dels 40 anys d'Unió de Botiguers de Mataró.

Víctor Küppers és doctor en Humanitats i Llicenciat en Administració i Direcció d’Empreses, i treballa com a consultor i formador en la Universitat Internacional de Catalunya i la Universitat de Barcelona, a més de col·laborar amb col·legis i centres educatius.

Després del seu pas com a vicepresident de Barna Consulting Group i Assistant Professor d’IESE, dedica el seu temps a investigar i desenvolupar nous mètodes per transmetre la motivació de manera efectiva per desenvolupar el potencial de cada persona.

En les seves conferències, Victor Küppers exposa de manera divertida, pràctica i emotiva les claus fonamentals per desenvolupar el potencial de cada persona, les seves sessions giren al voltant de principis i valors humans, la importància de lluitar cada dia per ser millor persona i la necessitat de viure amb alegria, il·lusió, entusiasme, generositat i grandesa la nostra vida personal i professional.

Organitza: Unió de Botiguers




Fitxa

 
Impulsant l'entusiasme
Dijous 31 de gener
21 h
Teatre Monumental
Preu: Gratuït amb invitació

Les entrades es posaran a la venda a partir del dimecres 9 de gener a les 09:00 h