L'aneguet diferent

Foto de grup TAST A 2014 ©

L’Aula de Teatre presenta la mostra en públic del treball realitzat al llarg del curs 2018-2019: els tallers. Aquest any s’exhibeixen dinou tallers de teatre i dansa contemporània, realitzats entre Can Gassol i el Teatre Monumental i representats per més de 300 alumnes.

El grup El meu primer tast teatral de 6 i 7 anys, dirigit per Jèssica Pérez, presenta una adaptació lliure del popular conte de Hans Christian Andersen. 

Tots els animals han arribat contents a la granja-escola. Avui serà un dia especial, ja que coneixeran un nou company, que sembla estrany i diferent. Veurem com li costa fer les coses que la resta fa. L’aneguet, gràcies als cignes, descobrirà que té una gran qualitat que desconeixia i sentirà que troba el seu lloc al món. La resta d’animals aprendran que tots som diferents i ens hem d’acceptar amb les nostres diferències.  

Direcció: Jèssica Pérez.

Intèrprets: Alexandra Forns, Anna Cano, Caterina Gelonch, Claudia Llamas, Daniela Ciudin, Gerard Colldeforns, Gisel·la Alvira, Roc Alvira, Ivet Barba, Judit Cornejo, Julen Porcellato, Lola Darbra, Magí Castellví, Ònia Benítez, Queralt Cruz, Queralt Alonso i Quim Terrones.

Música i arranjaments: Ruben Bes.

Organitza: Direcció de Cultura de l’Ajuntament de Mataró




Fitxa

 
L'aneguet diferent
Diumenge 26 de maig
12.30 h
Can Gassol. Centre de Creació d’Arts Escèniques
Preu: Gratuït amb invitació

Les entrades es posaran a la venda a partir del dimarts 7 de maig a les 09:00 h