La resposta

La resposta David Ruano ©

Sílvia Munt es posa a la direcció d’un text de Briand Friel, un Txèkhov irlandès –segons paraules de la pròpia directora–.
Tom Connoly és un novel·lista d’èxit que està casat amb Daisy. Els Connoly esperen la visita d’un agent literari nord-americà que els ha promès la seguretat econòmica gràcies a la venda dels darrers articles de Tom. La parella necessita ingressos per fer-se càrrec de la seva filla autista, però el que l’agent literari els està demanant a canvi potser té un preu massa alt.
Les coses es complicaran encara més amb la presència dels pares de la Daisy i la visita inesperada d’un amic novel·lista i la seva dona, una parella econòmicament molt més benestant que els Connolly.
L’extraordinari talent de Friel ofereix les vivències de personatges enginyosos i complicats que connecten amb temes universals i filosòfics.

De: Brian Friel / Traducció: Pau Gener / Direcció: Sílvia Munt / Amb: Emma Vilarasau, Francesc Garrido, Carme Fortuny, Ferran Rañé, Àngels Gonyalons, Àlex Casanovas i Edu Buch / Escenografia: Enric Planas / Disseny de so: Jordi Bonet / Audiovisuals: Daniel Lacasa / Comunicació i màrqueting: Bitò / Direcció de producció: Josep Domènech / Una producció de: Bitò.

Organitza: Direcció de Cultura de l’Ajuntament de Mataró
Fitxa

 
La resposta
Dissabte 24 de novembre
18 h | 21 h
Teatre Monumental
Preu: 28 euros platea / 26 euros amfiteatre

Selecciona:

Has d'escollir una opció.