Mamma mia!

grup musical 2014 ©

L’Aula de Teatre presenta la mostra en públic del treball realitzat al llarg del curs 2018-2019: els tallers. Aquest any s’exhibeixen dinou tallers de teatre i dansa contemporània, realitzats entre Can Gassol i el Teatre Monumental i representats per més de 300 alumnes.

El grup de Teatre Musical dirigit per Anna Piqué i Cindy Izzillo presenten una adaptació del musical de Broadway Mamma Mia! de Catherine Johnson, basat en les cançons del grup ABBA.

Sophie, una noia anglesa de 20 anys que viu a l'hotel de la seva mare a l'illa grega de Kalokairi, està a punt de casar-se amb Skyla. La seva mare, Donna, mai no li ha dit qui és el seu pare. Quan Sophie troba el seu antic diari, descobreix l'adreça de tres homes que podrien ser el seu pare. Decideix convidar-los al seu casament sense que la seva mare se n'assabenti. Tot es complica quan Sam, Harry i Bill arriben a l'illa i es troben amb Sophie i Donna, l'última recolzada per les seves dues millors amigues, Rosie i Tanya. Tots junts intenten resoldre el misteri de qui és el verdader pare de la Sophie mentre es remouen sentiments del passat.

Direcció musical: Cindy Izzillo

Coreografia: Laura Rojas

Direcció artística: Anna Piqué

Intèrprets: Abril Batista, Ainara Soler, Ángela Rosado, Anna Caprubí, Anna Tarrés, Anna Salamanca, Ariadne Sabater, Emma Luna, Eva Garcia, Fiona Moliner, Joan Roca, Jordi López, Júlia Roca, Juliana Catarina, Maria Montull, Marina Camprubí, Marina Mustarós, Marta Costa, Minerva Soriano i Ona Vilardaga. 

Col·laborador: Rubén Yuste

Organitza: Direcció de Cultura de l’Ajuntament de Mataró




Fitxa

 
Mamma mia!
Dissabte 8 de juny
20 h
Can Gassol. Centre de Creació d’Arts Escèniques
Preu: Gratuït amb invitació

Les entrades es posaran a la venda a partir del dilluns 27 de maig a les 09:00 h