Morir

Imatge júnior 15 2014 ©

L’Aula de Teatre presenta la mostra en públic del treball realitzat al llarg del curs 2018-2019: els tallers. Aquest any s’exhibeixen dinou tallers de teatre i dansa contemporània, realitzats entre Can Gassol i el Teatre Monumental i representats per més de 300 alumnes.

El grup Aula Júnior 15, dirigit per l'Oriol Colomer, presenta una versió lliure de l'obra Morir, de Sergi Belbel, i una escena de l'obra Pel davant i pel darrera, de Michael Frayn.

El desastrós assaig d'un vodevil, un noi enamorat a punt de suïcidar-se, una classe d'institut extremadament cínica, una dona i una assassina cara a cara, una relació tensa entre mare i filla, i una d'encara més dura entre germans. L'ombra de la mort present a tot arreu. I la vida, fràgil, sempre penjant d'un fil.

Direcció: Oriol Colomer.

Intèrprets: Alexandra Zaynuldinova, Anna López, Bernat Carnota, Berta Aresté, Carlos Magro, Cristina Cano, Jana Seras, Júlia Isern, Júlia Maria Gorzkowska, Katia Gómez, Keila Maria Cabrera, Lluc Aymerich, Martina Larrea, Martina Martín, Ona Puy, Pere Ponce, Pol Gómez i Roser Sosa.

Organitza: Direcció de Cultura de l’Ajuntament de Mataró




Fitxa

 
Morir
Dissabte 1 de juny
20 h
Can Gassol. Centre de Creació d’Arts Escèniques
Preu: Gratuït amb invitació

Les entrades es posaran a la venda a partir del dilluns 27 de maig a les 09:00 h