No morim. Ens maten

no morim. ens maten Carles Maicas ©

La lluita contra la violència masclista continuarà vigent mentre es produeixi una sola víctima. Enguany, les xifres són esfereïdores.

El monstre no descansa.

No ens cansarem d'insistir en la importància de l'aplicació de protocols de seguretat, de la coordinació entre institucions, de l'atenció a les víctimes i, especialment, de l'educació en igualtat.

El Taller de Dramatúrgia Moisès Maicas, creat pel reconegut director mataroní Carles Maicas, ens porta ara aquest muntatge que interpreta el Grup de Teatre La Palmera. Una peça del tot punyent que ens farà reflexionar, a través d'un gran nombre de textos i materials diversos, sobre una de les realitats més crues de la nostra societat.

Repartiment: Magda Alemany, Imane Akandouch, Montse Álvarez, Asmaa Aouattah, Maira Ayuste, Mariam Bartolo, Nora Bartolo, Samira Bartolo, Isabel Batlle, Rosa Busqué, M. Àngels Clopés, Carmina Comas, Mari Cruz Cruz, Soraya El-Farhi, Lidia Encina, Roser González, Rosa M. Guardi, Maria Majó, Montse Noè, Assumpta París, Montse Pera, Carmen Prieto, M. Teresa Pucurull, Marga Riera, Maria Rodriguez, Montse Salvà, Agus Sánchez i Rosa Vázquez.


Dansa: Silvia Arteta i Mario Militano

Cantant: Bea Lavado

Guitarra: Manel Camprubí

Direcció: Isabel Batlle i Montse Álvarez

Ajudant de direcció: Carles Maicas

Regidors: Jordi Abril i Maira Ayuste

Tècnic de so: Manuel Rodriguez Cid

Veus en off i gravacions: Julius Lavado

Projeccions: Dionís Fernández

Perruquera: Luisa Méndez

Maquillatge: Assumpta Brun

Agraïments: Francisco Rodriguez, Vocalia de dones de l'AV Rocafonda, Teixit de Dones de Mataró, Pere Vàzquez, Sala Cabanyes, Carles Cruxent i Kiku Solé

Organitza: Direcció de Cultura de l’Ajuntament de Mataró
Fitxa

 
No morim. Ens maten
Can Gassol. Centre de Creació d’Arts Escèniques
12 abril 20.30 h | 13 abril 20.30 h | 14 abril 19 h
Preu: 6 euros

Selecciona:

Has d'escollir una opció.