Pèrdues

Imatge del taller Aula Júnior 14 2014 ©

L’Aula de Teatre presenta la mostra en públic del treball realitzat al llarg del curs 2018-2019: els tallers. Aquest any s’exhibeixen dinou tallers de teatre i dansa contemporània, realitzats entre Can Gassol i el Teatre Monumental i representats per més de 300 alumnes.

El grup Aula júnior 14 anys dirigit per Carla Lindström presenta un espectacle de creació que porta per títol Pèrdues.

Carme Cabot és la propietària d'una botiga d'objectes perduts, tots els objectes que troba els recull i els dóna una segona oportunitat. Fa anys que té la botiga i és una part indispensable de la seva vida. Una empresa constructora està interessada a edificar al barri i té interès en la finca de la Carme. Ella farà tot el possible perquè no li prenguin, una tasca dura que haurà de continuar la seva néta: la Júlia.

Direcció: Carla Lindström.

Intèrprets: Andreu Lloveras Carles, Arnau Lopez Sobrado, Carlota Ortner Torrent, Claudia Edo Cot, Eva Muñoz Molina, Ivó Manté Peñalba, Jordina Farriol Fortiana, Liam Berrells Puyo, Marc Ahumada Casas, Marc Herdman Sánchez, Marina Ladevesa Frau, Nuria Gonzalez Amores, Ot Bargallo Picado, Pablo Ortigosa Chaves, Rania El Himdi González, Raul Garcia Fernández, Yasmin Laamiri Dahnoum.

Dedicat a les grans troballes de la vida. 

Organitza: Direcció de Cultura de l’Ajuntament de Mataró




Fitxa

 
Pèrdues
Dissabte 25 de maig
20 h
Can Gassol. Centre de Creació d’Arts Escèniques
Preu: Gratuït amb invitació

Les entrades es posaran a la venda a partir del dijous 9 de maig a les 09:00 h