Rhumans

Rhumans Pep Gol ©

La família de Rhum & Cia està cuinant el que serà el seu tercer espectacle i amb el que tancaran aquesta "trilogia clownesca", que va començar amb RHUM i ha seguit amb RHÜMIA.
RHUMANS serà una creació teatral autònoma i independent, tot i compartir els mateixos ingredients que les dues primeres produccions: humor, gamberrisme i grans dosis de tendresa i emoció.
Aquesta companyia "inestable" de pallassos formada per Piero Steiner, Joan Arqué, Roger Julià, Pepino Pascual i Mauro Paganini, dirigits en aquesta ocasió per Jordi Aspa, portarà a escena RHUMANS, una nova proposta embolcallada amb la màgia de la música d’aquests pallassos multinstrumentistes. Entrades clàssiques del teatre de clown i números nous que faran les delícies de petits i grans.

Repòquer d’artistes que sabran com seduir un públic que acabarà fascinat amb les surrealistes històries que passaran a la carismàtica pista. RHUMANS reivindica l’esplendor del pallasso en tota la seva expressió.


De: Rhum & Cia i Jordi Aspa / Direcció: Jordi Aspa / Amb: Joan Arqué, Roger Julià, Piero Steiner, Pep Pascual i Mauro Paganini / Direcció musical: Pep Pascual / Composició musical: Pep Pascual, Mauro Paganini / Ajudant direcció i producció: Lluc Armengol / Disseny de Llums: Quico Gutiérrez / Disseny de so: Marc Santa / Creació de vestuari: Elisa Echegaray i Paca Naharro / Cap tècnic: Xavi Xipell “Xipi” / Direcció de producció: Carles Manrique (Velvet Events).

Organitza: Direcció de Cultura de l’Ajuntament de Mataró
Fitxa

 
Rhumans
Diumenge 2 de desembre
19 h
Teatre Monumental
Preu: 17 euros platea / 14 euros amfiteatre

Selecciona:

Has d'escollir una opció.