Big Band Jazz Maresme, the blues and the roots. Amb Víctor Puertas i Tòfol Martínez

Big Band Jazz Maresme, the blues and the roots. Amb Victor Puertas i Tòfol 2014 ©

La Big Band Jazz Maresme se’n va fins als orígens de la música negra per convertir l’escenari en una explosió d’energia musical amb l’ajuda de dos joves valors del blues i el soul de casa nostra: Víctor Puertas (harmònica, orgue i veu) i Tòfol Martínez (guitarra i veu).


Victor Puertas ha compartit escenari amb músics de gran prestigi com Gary Primich, Mark Hummel, Jerry Portnoy, Joe Filisko, Eric Noden, Nathan James, Paul Rishell, Annie Raines, Steve James o Fred Kaplan entre molts altres. A més de realitzar concerts, també col·labora com a a músic d'estudi en les bandes sonores de pel·lícules com El Bola o Noviembre. Ha tocat en els Festivals de Cazorla, Fuerteventura, Madrid, Barcelona i Girona, així com en locals emblemàtics com la Nova Jazz Cava de Terrassa, La Boîte de BCN, el BluesVille de Palma de Mallorca, la sala Clamores de Madrid, o l'Antone's d'Austin, entre d'altres.
De ben petit, Tòfol Martínez mostra la seva passió pel Blues i la música negra en general. Als quinze anys va muntar la seva primera banda de blues i des de llavors hi ha hagut molts festivals, discos, concerts, col·laboracions, etc. i encara segueix amb la mateixa il·lusió i les mateixes ganes de tocar aquesta música meravellosa que cura l'ànima.
Organitza: Associació Jazz Maresme. Col·labora: Direcció de Cultura de l'Ajuntament de Mataró
Fitxa

 
Big Band Jazz Maresme, the blues and the roots. Amb Víctor Puertas i Tòfol Martínez
Dissabte 23 de desembre
21 h
Teatre Monumental
Preu: 14 euros anticipada / 18 euros taquilla

Les entrades es posaran a la venda a partir del dilluns 27 de novembre a les 09:00 h