El llac dels cignes

imatge de la representació 2014 ©

Representació del ballet en dos actes i quatre escenes a càrrec del Russian Classical Ballet.

RUSSIAN CLASSICAL BALLET, la prestigiosa companyia de Moscou, dirigida per la famosa ballarina Evgeniya Bespalova, torna a Espanya per presentar una nova producció de l'obra-mestra del ballet clàssic - LLAC DELS CIGNES, una narrativa d'amor, traïció i triomf del bé sobre el mal.

Ple de romanticisme i bellesa, el ballet LLAC DELS CIGNES és considerat el més espectacular del repertori de la dansa clàssica. La coreografia del ballet LLAC DELS CIGNES requereix gran destresa i elevada capacitat tècnica en la interpretació dels personatges per part dels ballarins. La duplicitat de caràcter present en la puresa de la figura del Cigne Blanc i per la intriga del Cigne Negre, exigeixen un elevat grau de dramatisme i virtuositat en la interpretació de la Ballarina Principal, especialment en els dos Grand Pas de Deux, interpretats en els actes 2 i 3 d'aquesta obra. Un altre moment de clímax és l'enlluernadora Dansa dels Petits Cignes.

El prestigi i la notorietat intemporal aconseguits per l'obra són motivats per la música inspirada de Pyotr Txaikovski, però també per la coreografia inventiva i expressiva de Marius Petipa que, relacionant el cos humà amb els moviments d'un cigne, revela la seva genialitat, el seu potencial coreogràfic i creativitat artística. Un tema de pura poesia romàntica, on el bé triomfa sobre el mal.
Pyotr Tchaikovsky compuso esta obra-maestra de manera transcendental; la Suite Op.20 perpetuó la obra del compositor ruso. El éxito de las composiciones de Tchaikovsky resulta de su capacidad de expresar sentimientos a través del lenguaje musical, creando melodías intensas y emotivas.

Russian Classical Ballet estrena una nova producció clàssica amb elements escenogràfics d'un realisme increïble, creats en el famós atelier de Sant Petersburg, on es produeixen els escenaris per al Teatre Bolshoi, Teatre Mariinsky, Òpera de Paris o Teatre La Scala. Figurins enlluernadores, accessoris manufacturats amb detalls sumptuosos i, amb un conjunt de melodies encantadores que componen aquesta gran obra del ballet clàssic. Un repartiment de solistes i artistes irreprensible, liderat per dos Estrelles de Dansa Internacional.

Organitza: Classic Stage SL
Fitxa

 
El llac dels cignes
Dimarts 11 de desembre
20 h
Teatre Monumental
Preu: 30 euros platea / 25 euros amfiteatre

Selecciona:

Has d'escollir una opció.