El llac dels cignes

imatge de la representació 2014 ©

Representació del ballet en dos actes i quatre escenes a càrrec del Russian Classical Ballet.

Russian Classical Ballet, la prestigiosa companyia de Moscou, dirigida per la famosa ballarina Evgeniya Bespalova, torna a Espanya per presentar una nova producció de l'obra mestra del ballet clàssic, El llac dels cignes, una narrativa d'amor, traïció i triomf del bé sobre el mal.

Ple de romanticisme i bellesa, el ballet El llac dels cignes és considerat el més espectacular del repertori de la dansa clàssica. La coreografia d'aquest ballet requereix gran destresa i elevada capacitat tècnica en la interpretació dels personatges per part dels ballarins. La duplicitat de caràcter present en la puresa de la figura del cigne blanc i per la intriga del cigne negre, exigeixen un elevat grau de dramatisme i virtuositat en la interpretació de la ballarina principal, especialment en els dos grand pas de deux, interpretats en els actes 2 i 3 de l'obra. Un altre moment de clímax és l'enlluernadora Dansa dels petits cignes.

El prestigi i la notorietat intemporal aconseguits per l'obra són motivats per la música inspirada de Pyotr Txaikovski, però també per la coreografia inventiva i expressiva de Marius Petipa que, relacionant el cos humà amb els moviments d'un cigne, revela la seva genialitat, el seu potencial coreogràfic i creativitat artística. Un tema de pura poesia romàntica, en què el bé triomfa sobre el mal.

Organitza: Classic Stage SL




Fitxa

 
El llac dels cignes
Dimarts 11 de desembre
20 h
Teatre Monumental
Preu: 30 euros platea / 25 euros amfiteatre

Les entrades es posaran a la venda a partir del dimecres 20 de juny a les 12:00 h