Gessamí Boada + Txell Sust

foto de les músics 2014 ©

Gessamí Boada

On començo jo és el títol del segon àlbum de la cantautora mataronina Gessamí Boada, una de les veus femenines de més qualitat del panorama musical català. En aquest treball, s'allunya del jazz i fa un canvi pel que fa a la producció, tot mantenint l'essència de cantautora que la caracteritza. Com a White Flowers (2018), ha fet tàndem amb el pianista i productor Kquimi Saigi, i junts han coproduït les cançons durant mesos, per trobar una nova estètica musical pròpia, experimentant amb noves sonoritats del pop, de l'electrònica i de l'indie.

Gessamí Boada segueix jugant amb els tres idiomes que li són propers: català, castellà i anglès, buscant obrir mercat també fora de Catalunya. Les seves lletres parlen de canvis, de l'emergència climàtica, de l'empatia i de connectar amb un mateix per ser capaç de connectar amb l'altre. "On començo jo" busca no deixar indiferent a ningú, tot defensant l'emoció i la veritat personal com a punt de partida, i explorant diferents mons musicals.

Txell Sust

Txell Sust, cantant mataronina amb un repertori que inclou diferents estils com ara el pop i el jazz, popularment coneguda per acompanyar Alejandro Sanz en les seves produccions, ha format part de La Vella Dixieland i August Tharrats Trio, entre d'altres.

Ara ens presenta, acompanyada de Pep Poblet i Nito Figueres, l'espectacle #enCantants, en què versionaran cançons que tots tenim associades a veus masculines, però interpretades des d'un prisma femení. Cançons d'autors i artistes com Billie Joel, Queen, Gossos, Michael Jackson, Pau Riba, Stevie Wonder, Blaumut, Eric Clapton i Supertramp, entre d'altres, seran protagonistes; totes amb el segell i la impremta personal que li dona aquest trio de músics, tots ells consolidats i amb una llarga trajectòria musical.

Per a més informació: www.posidoniafest.cat.

Amb el suport de l'Ajuntament de Mataró i el Port de Mataró




Fitxa

 
Gessamí Boada + Txell Sust
Diumenge 5 de setembre
19 i 21.30 h
Port de Mataró
Preu: 16 euros

Les entrades es posaran a la venda a partir del diumenge 18 de juliol a les 23:00 h