I tu, com seus? | Tempus Fugit

dansa joves B 2014 ©

L’Aula de Teatre presenta la mostra en públic del treball realitzat al llarg del curs 2018-2019: els tallers. Aquest any s’exhibeixen dinou tallers de teatre i dansa contemporània, realitzats entre Can Gassol i el Teatre Monumental i representats per més de 300 alumnes.

Els grups Dansa Júnior A (11, 12 i 13 anys) i Dansa Júnior B (14, 15 i 16 anys) presentaran dos espectacle de creació col·lectiva que porten per títol I tu, com seus? i Tempus Fugit

I tu, com seus? | Dansa Júnior A (11, 12 i 13 anys)

I tu, com seus? És un taller de dansa creat entorn d'un objecte: la cadira. Un espectacle abstracte que viatja en diferents escenaris absurds i quotidians alhora. I tu, com seus? És un taller de dansa creat entorn d'un
objecte: la cadira. Un espectacle abstracte que viatja en diferents escenaris absurds i quotidians alhora. I tu, com seus? És un taller de dansa creat entorn d'un objecte, la cadira. Un espectacle abstracte que viatja en
diferents escenaris absurds i quotidians alhora. I tu, com seus? És un taller de dansa creat entorn d'un objecte, la cadira. Un espectacle abstracte que viatja en diferents escenaris absurds i quotidians alhora.

Direcció: Marta Dalmau.

Intèrprets: Berta Moreu, Aire Balisová, Sol Balisová, Aitana Merchán, Àurea Padilla, Berta Costa, Bimba Canudas, Daniel Penas, Jana Garolera, Júlia Gasull, Liv Narro, Miquela Seras, Sara Garcia, Zoe Aranós, Mar Mayolas i Laia Conill.

Agraïments: Oriol Colomer. 

Tempus Fugit | Dansa Júnior B (14, 15 i 16 anys)

Any 1936...és possible l'alegria en mig de tanta barbàrie? On han quedat els nens i les nenes? Fins a quin punt cal caure per tornar a aixecar-se? On vaig? He de marxar, he de fugir...què n'ha estat de casa meva? Podré tornar? Són els nostres avis i àvies una influència en la nostra manera de ser? Què n'ha estat de la seva vida? Què tenen en comú? Encara que el temps passi, la memòria es manté, i de vegades cal estar cara a cara, viure-la en primera persona. Tempus Fugit és el nom del taller dedicat als nostres avis i àvies que, a través de la seva experiència vital, vol mostrar la part més humana de la societat que va viure fa cinquanta anys i que nosaltres, les seves nétes i néts, volem posar en valor a través de la nostra mirada artística i de la dansa.

Direcció: compartida amb la coordinació de Cristina Castellà.

Intèrprets: Sara González, Núria Solé, Rosó Galzeran, Denís Reigosa, Ariadna Dalmau, Irina Gasull, Maria Ruiz, Anna Salamanca, Mariona Bargalló, Ángela Rosado, Duna Navarro.

Agraïments: a les àvies i els avis.

 

Organitza: Direcció de Cultura de l’Ajuntament de Mataró




Fitxa

 
I tu, com seus? | Tempus Fugit
Dimarts 18 de juny
20 h
Teatre Monumental
Preu: Gratuït amb invitació

Les entrades es posaran a la venda a partir del dilluns 27 de maig a les 09:00 h