La Banda convida Spanish Brass

fotografia de les dues formacions 2014 ©

L’Agrupació Musical del Maresme convida un dels millors quintets de metall del panorama musical de l’estat, els valencians Spanish Brass. Al concert també hi participaran alumnes de l'Escola Municipal de Música de Mataró.

Spanish Brass és una formació puntera en el seu àmbit. Sorgida de la prolífica cantera musical valenciana, compten amb trajectòria de 29 anys en la música de cambra. Han voltat pels principals festivals del món i han signat vint-i-dos treballs discogràfics. El 2017 van rebre el Premi Bankia al Talent Musical a la Comunitat Valenciana. La formació la composen dues trompetes, una trompa, un trombó i una tuba.

Sota la direcció de Pere Bono, la Banda de l’Agrupació Musical del Maresme realitza cada any un concert amb escoles de música de la ciutat i la comarca. El seu objectiu és obrir la Banda a infants i joves en etapa de formació musical, i compartir amb ells i elles l'experiència escènica. L'Agrupació Musical del Maresme compta també amb una destacada trajectòria de col·laboracions amb artistes i grups de diversos estils.

Organitzen: Agrupació Musical del Maresme i Direcció de Cultura de l'Ajuntament de Mataró




Fitxa

 
La Banda convida Spanish Brass
Diumenge 11 de març
12.30 h
Teatre Monumental
Preu: 5 euros

Les entrades es posaran a la venda a partir del divendres 23 de febrer a les 00:00 h