La Passió segons Sant Mateu

Orquestra Simfònica del Vallès i cor 2014 ©

La Passió segons Sant Mateu, de Johann Sebastian Bach.

A càrrec de l’Orquestra Simfònica del Vallès, el cor de cambra ARSinNOVA, l’Orfeó Manresà, el Cor Ciutat de Mataró i la Coral Rodamón. Amb els solistes Sara Blanch, Gemma Coma, Carles Prat i Xavier Mendoza. Sota la direcció de Xavier Puig.

 

El 2012, en el marc de la celebració del seu 25è aniversari, l'Orquestra Simfònica del Vallès va iniciar un nou projecte, el Concert de Setmana Santa, adreçat a la participació de diferents cors d'arreu de Catalunya. El projecte té alhora un valor musical, social, cultural i territorial.

El fet coral és una de les expressions musicals i associatives més esteses al nostre país, amb unes grans institucions corals. El món coral té una implantació social molt àmplia, que va des dels infants fins a la tercera edat, des dels cors d'esbarjo fins a grups semiprofessionals. Alguns d'aquests cors, per tant, tenen no només un gran potencial musical, capaç d'interpretar obres simfonicocorals, sinó també un poder i una experiència organitzativa molt importants a la seves ciutats, que poden aprofitar.

Amb tot, una producció de cors i orquestra com la que proposem no és a l'abast, ni musicalment ni econòmicament, de cada cor per separat. D'aquesta manera, els cors escollits preparen una obra important del repertori simfonicocoral i la interpreten en gira per diferents ciutats en una producció professional: sota la direcció de Xavier Puig i acompanyats de l'Orquestra Simfònica del Vallès. I alhora la fan possible acollint un concert a la seva pròpia ciutat.

Organitza: Foment Mataroní
Fitxa

 
La Passió segons Sant Mateu
Divendres 18 de març
20.30 h
Teatre Monumental
Preu: 17 euros amfiteatre / 20 euros platea

Les entrades es posaran a la venda a partir del divendres 19 de febrer a les 18:00 h