OUR CHILDREN (Aos nossos filhos), de Maria de Medeiros (2019)

Our Children (Aos nossos filhos) 2014 ©

MOSTRA DE CINEMA LGTBI "FIRE"
Dins els actes de commemoració del Dia Internacional pels Drets del Col·lectiu LGTBI 2021

La Tània estudia per aprovar un examen públic i esdevenir jutge. La seva parella, la Vanessa, és una executiva que treballa en una gran agència de publicitat. La Vera, la mare de la Tânia, coordina com pot una ONG que s’ocupa de nens seropositius. Sempre ha estat una dona valenta i lluitadora, a més d’una apassionada defensora de totes les llibertats. Però el fet que la seva filla vulgui ser mare a través del ventre de la seva parella és una cosa que no pot admetre. Aquesta complicada situació li provoca una allau de preguntes i de records dolorosos pel que fa al seu passat rebel. Malgrat les seves diferències, mare i filla —de classe mitjana acomodada— encara creuen en les virtuts del diàleg i en els èxits de la democràcia, mentre una ombra política i militar plana sobre elles.

Direcció: Maria de Medeiros
Intèrprets: Laura Castro, Marieta Severo, Cláudio Lins, José de Abreu, Marta Nóbrega
Producció: AG Studios
Distribució: Bossa Nova Films
Gènere: Drama
Durada: 107’
País: Brasil, Portugal
Any: 2019
VO en portuguès. Subtítols en castellà

Festivals: Coïmbra (Caminhos, cinema portuguès), Chicago (cinema brasiler), L’Havana (cine llatinoamericà), Mont-real (cinema brasiler), París (Cineffable, cinema lesbià i feminista), París (cinema brasiler), Rio de Janeiro, València, Toronto (cinema brasiler).

Totes les sessions comptaran amb la presentació de Jordi Samsó del Casal Lambda i Armand de Fluvià, protagonista del documental MELH, i la moderació de Jesús González de l’Associació Mataró LGTBI.

Aforament reduït i sense numerar.

 

Organitza: Ajuntament de Mataró
Fitxa

 
OUR CHILDREN (Aos nossos filhos), de Maria de Medeiros (2019)
Dijous 8 de juliol
19 h
Foment Mataroní
Preu: Gratuït amb invitació

Les entrades es posaran a la venda a partir del (no disponible)