Taller Aula Júnior 13 - (...)

Júnior 13 2014 ©

L’Aula de Teatre presenta la mostra en públic del treball realitzat al llarg del curs 2018-2019: els tallers. Aquest any s’exhibeixen dinou tallers de teatre i dansa contemporània, realitzats entre Can Gassol i el Teatre Monumental i representats per més de 300 alumnes.

El grup Aula Júnior 13 anys dirigit per Natàlia Sellarès presenta una obra de creació, amb algunes escenes versionades i adaptades d'obres de T de Teatre. El taller porta per títol (...).

Aquest taller s'ha creat a partir de les preguntes i reflexions que els alumnes s'han anat fent sobre diversos temes que creuen importants i que, també, els preocupen. Una oportunitat per expressar el que pensen i senten com a més essencial. Les escenes que es mostraran són diverses situacions que neixen d'una mirada col·lectiva i crítica. I també es vol que el públic en sigui partícep. Però es representarà una versió teatralitzada o un retrat de la realitat?

Direcció: Natàlia Sellarès.

Intèrprets:Aitana Flores i Martínez, Alba Ávila i Merino, Anouk Sallés i Sánchez, Arnau Monleón i Colominas, Arnau-Anaham Torres i Olivella, Belay Sánchez i Cunillera, Carla López i Sánchez, Gerard Pujol i Solà, Laia Amat i Bassas, Lucía Caballero i Nebot, Lucía Jiménez i González, Luna Deiver i Tayà, Mar Calderón i Cuevas, Marina Albalat i Sàrria, Núria Pou i Cugat, Sofia del Sol Martí i Colomo, Víctor Romero i García.

Col·laboracions: Tots els alumnes amb les seves idees al llarg dels assajos. I el Gerard, amb la seva aportació en el disseny escènic.

Agraïments: A la Magda Torres de l'Aula, per la seva ajuda en el vestuari teatral.

Organitza: Direcció de Cultura de l’Ajuntament de Mataró




Fitxa

 
Taller Aula Júnior 13 - (...)
Diumenge 16 de juny
12.30 h
Can Gassol. Centre de Creació d’Arts Escèniques
Preu: Gratuït amb invitació

Les entrades es posaran a la venda a partir del dilluns 27 de maig a les 09:00 h