The Mountain, the Truth & the Paradise

The Mountain, the Truth & the Paradise 2014 ©

Funció amb horari modificat a causa del confinament nocturn. Nova hora: 20 h
Us recordem que aquesta funció es veu afectada pel confinament municipal de cap de setmana.

Un solo de dansa que neix a partir de la necessitat de construir una ficció molt personal, de posar al dia l’experiència dels darrers treballs i d’investigar sobre els interessos artístics presents.

Treballar en solitari als cinquanta anys vol dir també revisitar les eines acumulades de l’ofici de creador escènic. The Mountain, the Truth & the Paradise busca ser un nou punt d’inflexió. L’espiritualitat, la tragèdia de la condició humana -sempre entre els deus i el fang-, la capacitat de continuar imaginant mons possibles… Una mirada particular, amb humor, sobre l’espècie humana i les seves derives.
Ballarí, actor i director escènic, Pep Ramis forma Mal Pelo juntament amb María Muñoz l’any 1989, companyia de dansa que basa el seu treball en una recerca constant de llenguatges i amb la qual han creat nombrosos espectacles que han girat arreu del món i rebut diferents guardons. L’any 2001 impulsen el centre de creació i intercanvi disciplinari L’animal a l’esquena.

Direcció i interpretació: Pep Ramis
Codirecció artística: María Muñoz
Col·laboració a la dirección: Jordi Casanovas
Col·laboracions artístiques: Blaï Mateu i Camille Decourtye (Baró d’Evel Cirk Cie)
Coproducció: Mal Pelo, Théâtre de la Ville de Paris, Festival de Tardor de Catalunya Temporada Alta 2017, Agora de la Danse de Montreal-Canadà / Amb la col·laboració Théâtre de l’Archipel Perpinyà, Teatro Español, Mercat de les Flors i L’animal a l’esquena – Centre de Recerca

Mesures de prevenció de la COVID 19

 

 

Organitza: Direcció de Cultura de l’Ajuntament de Mataró
Fitxa

 
The Mountain, the Truth & the Paradise
Dissabte 28 de novembre
20 h
Teatre Monumental
Preu: 17 euros platea / 14 euros amfiteatre

Les entrades es posaran a la venda a partir del dijous 26 de novembre a les 16:00 h