Un enemic del poble

Aula júnior 10-11 2014 ©

ENTRADES EXHAURIDES

L’Aula de Teatre presenta la mostra en públic del treball realitzat al llarg del curs 2018-2019: els tallers. Aquest any s’exhibeixen dinou tallers de teatre i dansa contemporània, realitzats entre Can Gassol i el Teatre Monumental i representats per més de 300 alumnes.

El grup Aula júnior 10 -11 anys dirigit per Jèssica Pérez presenta una adaptació lliure d'Un enemic del poble de Henrik Ibsen.

El Balneari Spà Orión fa quinze anys. Els seus treballadors estan contents i emocionats davant d’aquesta celebració. Ha creat una gran expectació mediàtica entre els periodistes. Hi ha banyistes vinguts de tot arreu que venen a passar unes setmanes a l’establiment. El Doctor Stockman farà un descobriment que posa en perill a les persones que estan en contacte amb les aigües de l’Orión. No tothom està disposat a acceptar l’evidencia científica, sobretot els socis i l’Alcalde. Interessos econòmics i personals de la comunitat seran suficients per tombar la gran veritat d’un sol individu? Voteu vosaltres mateixos.

Direcció: Jèssica Pérez

Intèrprets: Hugo Hernández, Pere Guillem, Alfonso Trabal, Oscar Cabot, Bruno Herraiz, Biel Puigventós, Martí Navarro, Èlia Spà, Lucía Justícia, Manel Rodríguez, Noa Leifer, Jana López, Núria Fernández, Lluc Jaume Molina, Marina Fernández, Bruna Estrada, Nagore Vila i Alara Kaymak.

Música: Ruben Bes i Village People

Dansa: Patrícia Mas

 

Organitza: Direcció de Cultura de l’Ajuntament de Mataró




Fitxa

 
Un enemic del poble
Diumenge 19 de maig
12.30 h
Can Gassol. Centre de Creació d’Arts Escèniques
Preu: Gratuït amb invitació

Les entrades es posaran a la venda a partir del dimecres 8 de maig a les 09:00 h